När du ska inreda badrummet

0
457

This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Badrummet ska förstås vara funktionellt, men det får gärna vara dekorativt med. Det är det första rummet du besöker på morgonen och det sista på kvällen. Dagens början och avslut. Det är värt att ha med det i tankarna när du funderar på inredningen av ditt badrum. Ditt val av badrumsmöbler spelar en nyckelroll i inredningen. Vackra badrumsskåp, speglar och lampor ger karaktär till rummet samtidigt som de fyller en viktig funktion. Dessa går att få i nästan alla stilarter, så egentligen handlar det mest om att fundera på vilken stil just du vill ha i ditt badrum.

Vill du ha hyllor på väggarna och låta flaskor och behållare vara dekoration i sig, eller vill du hellre gömma undan dessa i ett vackert skåp? Ska du ha flera badrumsmöbler än bara förvaring? Har du plats till sittmöbel av något slag? Kom ihåg att låta en sådan vara i samma stil som skåp och hyllor. En genomgående linje är viktig för att skapa rätt stil i ditt badrum.

Det är inte bara förvaring man ska tänka på, utan även duschväggar, blandare, handdukstorkar och själva tvättstället är också viktiga detaljer i badrumsinredningen. Ska du lägga ner mycket pengar på badrummet, kan det vara värt att ta råd av en inredningsexpert.

Ett litet badrum

Kanske har du även ett litet gästbadrum? Här är det andra detaljer man måste ta hänsyn til,l när det gäller badrumsinredningen. Det får inte plats stora skåp och krukväxter utan här är det verkligen less is more, som gäller. Smala vägghyllor och en stor spegel med ordentlig belysning kan vara det enda du behöver här. Ett par krokar under hyllan att hänga handduken på, och sedan är det nog. Det kan vara en utmaning att begränsa sig här, men det är absolut att rekommendera att skära ner på antalet badrumsmöbler i ett litet duschrum.

DELA