Varför en professionell nanny är det bästa alternativet

0
254

This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Det är många familjer som tar hjälp av en barnvakt för att underlätta vardagspusslet. Något många kan missa är att det finns ett flertal risker med en barnvakt som inte är utbildad, certifierad och erfaren. För hela familjens, – och för barnvaktens säkerhet, är en nanny från ett professionellt företag det bästa alternativet. Nedan presenteras de viktigaste anledningarna till varför.

Utbildad och certifierad nanny

För många är det en självklarhet att anlita en bygg, – eller städfirma som är laglig och professionell. Vi blir försäkrade om att arbetet görs på rätt sätt, under rätt villkor. Det är en trygghet. Däremot är det inte lika självklart när det kommer till att välja en nanny som tar hand om det viktigaste vi har. Våra barn.

Den främsta anledningen till varför en professionell nanny är det rätta alternativet handlar om hela familjens trygghet och säkerhet. En barnflicka från ett professionellt företag är certifierad. Den är även utbildad i pedagogik, HLR och i att förebygga olyckor. Familjen får någon som är väl förberedd för olika situationer. Personlig coachning och kontinuerligt stöd för barnvakten är även vanligt i syfte att de ska utvecklas och bli bättre. Utbildningen inger inte bara trygghet för familjen utan även för barnvakten.

Som anställd av ett professionellt företag har de även genomgått noga bakgrundskontroller där deras historik och belastningsregister granskats.

En nanny anställd under trygga villkor

Ytterligare en anledning till varför en nanny från ett professionellt företag är det rätta alternativet är för barnvaktens egen säkerhet. Barnflickan är anställd under trygga villkor och får en vit lön. Om olyckan skulle vara framme är även er barnvakt fullt försäkrad. Barnvakten får även goda meriter och referenser inför sin egen framtid.

Följer lagen med en professionell nanny

Med en professionell nanny väljer familjen att agera lagligt. Familjer slipper även att oroa sig över inbetalningar för skatter och avgifter, arbetsgivaransvar och även redovisning av kontrolluppgifter. Utöver detta är valet av att vända sig till professionell barnpassning det moraliskt rätta alternativet. Det gynnar dig, ditt barn, barnvakten och samhället.

Dessa är endast ett fåtal anledningar till varför en nanny från ett professionellt företag är det rätta alternativet. Det viktigaste som är genomgående är att det bidrar med en säkerhet för alla involverade parter.

Kort om myNanny

myNanny är en barnpassningsorganisation som erbjuder professionella, utbildade och certifierade barnvakter som är noggrant utvalda för att passa varje familjs specifika situation och behov.

myNanny finns i hela landet och inte bara i storstäder som myNanny barnvakt i Göteborg, Stockholm eller Malmö. Om familjen bor i en mindre stad eller ort varsomhelst i Sverige är detta inte ett problem.

myNanny erbjuder flexibel barnpassning där familjer får välja upplägget helt själva om de så önskar en banvakt på heltid, deltid, kvällar, helger eller vid sporadiska tillfällen. Varje familj får även en första prova-på-träff utan bindning.

För att veta mer om myNanny, besök deras hemsida eller ring direkt till 0775 – 88 80 08 för hitta en barnpassare som matchar just er familj.

DELA