Unika gardiner med stil till hemmet

0
1421
Unika gardiner med stil till hemmet

This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Vackra, unika gardiner kan hjälpa till med att ge ett rum ett helt nytt liv. I många hem finns en fönstersektion där solen gärna lyser in och bländar. Det kan vara att man blir störd av solen i köket till lunchen eller i vardagsrummet när man ska se en film på eftermiddagen. Därför är gardiner ett måste. Alla gardiner fungerar dock inte lika bra överallt. I den här artikeln får du veta vilka gardiner som både är funktionella och sätter en personlig touch på ditt hem.

Populärt med motor

Det finns många olika typer av gardiner och det är inte alla som passar till alla hem och fönster. Just nu är det väldigt modernt med plisségardiner för takfönster. Gardinen hanteras enkelt med ett handtag eller en lång styrstav. En del väljer även en maskinell lösning eftersom takfönsterfönstren ofta sitter i en höjd där den kan vara svårt att hantera. Det går att sätta motor på både plisségardiner, rullgardiner och lamellgardiner. När gardinen sedan monteras korrekt kodas de önskade topp och bottenstopp in, så att gardinen enkelt kan betjänas med en enda knapptryckning. Gardiner med motor kan köpas på många ställen online men du bör vara medveten om att det ofta krävs en kvalificerad elektriker för att montera dem korrekt.

Funktionell och fin design

Du kan få plisségardiner och rullgardiner med snygga mönster. Här är det nästan bara fantasin som sätter gränser. Just nu är det faktiskt gardiner utan mönster och med dova färger som är populärast. En snygg gardin i fin stil skulle alltså kunna vara en enkel off-white rullgardin med motor som kunde monteras i ett takfönster. Gardiner som är motoriserade kostar inte lika mycket som man kanske skulle kunna tro. Motorn kan även eftermonteras utan problem.

Häng med på sidan för att få inspiration till olika snygga stilar eller skriv till oss om du har några bra idéer!

DELA