Home Hemmet Testa bo på liten yta

Testa bo på liten yta

0
Testa bo på liten yta

Idag finns det många sätt att gå tillväga för dig som har behov av att bo på en liten yta. Bland annat har det blivit rätt så populärt med compact living. En annan trend är det som heter tiny house movement. Dessa brukar vara så söta hus, som har hjul på sig, så att det går att flytta på den. Ett sådant boende är ofta bra om det är så att du pendlar långt, eller helt enkelt vill bo på ett annorlunda sätt. Det är inte fel att ha ett mobilt hus på det sättet.

Testa bo i byggbod

Om du vill bo litet, samt billigt så kan det vara fördel att satsa på en byggbod. Byggbodar brukar annars vara något som står på byggen för arbetare att bo i, ha paus i eller för att sköta hygienen i. Fördelen med en byggbod är ju att det går att få den inredd så som du behöver. Det med en liten köksdel,toalett, dusch och sovrum/tv-rum.

Testa Tiny House

Om du tycker det verkar mer spännande med ett Tiny House som du kan flytta på, så finns det en massa mer info om det på nätet. En stor fördel med en sådan är just att du då får ett mobilt hem. Du måste inte stanna kvar på ett och samma ställe utan kan flytta på dig vid behov eller när du får lust. Idag finns det en Tiny house-rörelse som förespråkar att du ska bygga ditt lilla hus genom att använda dig av miljövänliga naturmaterial. Ännu bättre om du satsar på att återbruka material. Men det finns även färdiga sådana här hus att köpa, om du vill undvika att bygga ett själv. De brukar då vara mellan 10 till 30 kvm stora och de flesta av dem har som sagt hjul, så att det går flytta på dem.