Snygga och hållbara ljuddämpare

0
22

This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Ett företag som i huvudsak satsat på akustikpaneler är Zilence. Tack vare deras långa erfarenhet av arkitektur, bygg och försäljning, har resultatet blivit deras otroligt snygga och hållbara ljuddämpare som pryder allt flera utrymmen idag.

I denna text kan du läsa mer om fördelarna med akustikpaneler från Zilence.

Snygga

När man hör ordet “akustikpanel” får man instinktivt en bild i huvudet av en ful och tråkig platta. Kanske inte så konstigt, eftersom de flesta akustikpanelerna var sådana för bara några år sedan. Idag är situationen dock en helt annan.

  • Det finns många olika sorters akustikpaneler på marknaden idag, och till all lycka hittar man akustikpaneler med snygg design.
  • Tack vare en allt större efterfrågan på snygga akustikpaneler finns det paneler gjorda av olika material och färger, vilket ger kunden allt större valmöjligheter.
  • Nuförtiden används akustikpaneler allt mer som en inredningsdetalj i huvudsak än som en ljuddämpare, eftersom det satsas mycket på designen. Att de är både snygga, praktiska och funktionella är verkligen en win-win situation!

Hållbarhet

En hållbar produktion är en av de viktigaste aspekterna för många företag idag. Tack vare den hållbara metod enligt vilken Zilence tillverkar sina produkter kan man tryggt säga att företaget arbetar för en hållbar utveckling.

  • Hållbart skogsbruk är källan till allt trä som används i akustikpanelerna, och filten är tillverkad av återvunnen PET.
  • Genom att satsa på bra kvalitet på produkterna bidrar de till en hållbar utveckling.
  • Deras produkter produceras på beställning, vilket betyder att ingen massproduktion sker. Detta minskar svinnet och förhindrar onödig tillverkning av produkter som i slutändan antagligen endast skulle förstöras.

Andra produkter

Förutom akustikpaneler erbjuder även företaget en del andra produkter. Dessa produkter förbättrar akustikpanelernas funktion och estetik.

  • Takpaneler, avslutningslister och hyllsystem av samma mönster som akustikpanelerna finns tillgängliga för en mer sammanhängande inredning.
  • Även belysning, väggskenor och andra mindre tillbehör som lämpar sig för deras akustikpaneler finns tillgängliga för att få det mesta ut av panelerna som möjligt.
DELA