SMS-lån ger ökad frihet

0
856

This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Det finns många situationer i livet då det kan behövas snabba pengar. Det kan till exempel röra sig om att man stöter på en möjlighet att köpa något till ett väsentligt reducerat pris, till exempel en fritidsbåt. Om detta unika tillfälle innebär att man måste slå till och köpa båten just vid det tillfället så är det förstås mycket irriterande och frustrerande om man då inte har de pengar som krävs för att genomföra köpet. Då kan det vara mycket skönt att veta att det går att ta ett SMS-lån som gör att man kommer att kunna köpa båten även om man inte har nog med egna pengar då. Man betalar istället av på lånet senare. Man skulle kunna kalla denna situation att spara i efterhand istället för i förväg.

Vanliga situationer som gör att man tar SMS-lån

Det finns en mängd andra situationer som också de innebär att man behöver låna pengar vid ett exakt tillfälle för att man saknar egna medel då. Detta kan till exempel vara situationer som:

  • Att man vill göra en skönhetsoperation

  • Någon i familjen har blivit sjuk utomlands och behöver snabb transport till Sverige

  • En bil finns till salu för ett mycket bra pris och man vill slå till omedelbart

  • Pengarna har tagit slut för tidigt i månaden och man behöver fylla på plånboken

  • Man blir oväntat bjuden på en fest och behöver skaffa nya kläder

Vilka villkor gäller för SMS-lån

Vipbanks är ett av de företag som ger ut SMS-lån. För att ansöka om lån behöver man uppge hur mycket man vill låna och under hur lång tid man behöver lånet. Därefter måste man uppge personuppgifter, uppgifter om inkomst, kontaktuppgifter, kontonummer samt godkänna lånevillkoren som innehåller villkor om räntor, amorteringar, avgifter och kreditupplysningar. Sedan fattas beslut om lånet och pengarna kommer inom 24 timmar.

DELA