Satsa på bra produkter för ditt skägg

0
17

This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Är du en av alla de män som kan stoltsera med ett skägg? Eller du kanske planerar att odla ett? Oavsett, så kan det vara bra att satsa på att ha olika sorters skäggprodukter. Det kan du hitta på mrbearfamily.com/sv. Hos dem finns det även en mängd andra bra produkter för till exempelvis håret. Ska du ha ett skägg, så måste du se till att ta hand om det på rätt sätt. Det för att ge ett välvårdat uttryck. Ett skägg som står åt alla håll är ingen vacker syn och inte heller ett skägg som är otvättat.

Ta hand om ditt skägg

För att skägget ska hålla sig välvårdat, så är det bra att se till att tvätta det. Visst kan du göra det samtidigt som du duschar, eller då du tvättar ansiktet med tvål, men det bästa är att satsa på ett bra skäggschampo. Komplettera gärna med ett bra skäggbalsam.

Utöver att tvätta ditt skägg regelbundet, så kan det även vara bra att ha en skäggkam för att kamma igenom det med, samt lite olika produkter som vårdar det. Bland annat kan du satsa på en bra skäggolja. Den gör att både huden och skägget smörjs in och återfuktas på ett bra sätt.

Om du vill styla till skägget och eventuell mustasch, så finns det både skäggvax och mustaschvax att satsa på.

Håll skägget trimmat

För att inte skägget ska bli vildvuxet, så är det bra att trimma till det ibland. För längre skägg kan det vara bra att använda dig av en särskild skäggsax, kortare skägg kan du trimma med en trimmer. Det kan även vara värt att gå till en barberare för att få fram en snygg form på ditt skägg. Sedan finns det även skäggklubbar, som är bra att gå med i för andra bra tips kring skägg.

DELA