Satsa på bra lampor till bostaden

0
16

This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

En mycket viktig del av ett hem det är dess belysning. Det är ett måste att ha ett visst antal lampor, gärna med olika funktioner. Du kan med fördel köpa dina lampor online, det på https://www.lampornu.se/. När det talas om lampor och belysning idag, så är det oftast som så att man talar om allmänljus, arbetsbelysning, funktionsbelysning, stämningsljus och så vidare. Det talas även om att det ska finnas ett visst antal ljuskällor i varje rum.

Så placerar du din belysning

Att placera ut en lampa här och en lampa där, det är oftast inte tillräckligt. Det är nästan ett måste idag att kolla in tips på nätet för att se hur du kan göra det på allra bästa sätt. Du bör fundera på vad det är du ska ha rummet till. Det för att kunna köpa rätt lampor online. Hos lampornu.se finns det mycket att välja på.

Om det är ett normalstort rum, då rekommenderas det att du ska ha runt 7–9 olika ljuskällor. Om vi tar ett vardagsrum som ett exempel, så kan det vara bra att börja med allmänbelysning i form av en taklampa. Den är bra för att få bra med ljus då du ska städa eller leta efter något. Den kan gärna ha en dimmer, så att den får fler funktioner. Du bör sedan placera ut bra lampor som ger stämningsbelysning. Det i form av bordslampor, golvlampor med mera. Du kan även lysa upp bokhyllan, tavlor eller annat med hjälp av så kallad punktbelysning.

Viktigt med lampans funktion

När du ska köpa ny lampa, så tänk inte bara på vad det är som trendar nu och hur lampan i sig ser ut. Det är viktigare med vad det är för funktion lampans ska fylla samt var du vill ha den. En del rum i din bostad har ju mer behov av ljus än andra.

DELA