Piffa upp köket med kökshandtag i mässing

0
135

This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Har du tröttnat på ditt gamla vanliga kök och vill få till en ny look? Du behöver inte investera i en hel köksrenovering för att få till en förändring i köket. Utan det finns många mycket billigare sätt, som tur är!

Nedan ger vi några tips på hur du kan piffa upp köket på ett enkelt, snabbt och billigt sätt!

Är det kaklet som är slitet?

Eller är det kanske färgen eller mönstret som stör dig? Oavsett vad det är du inte gillar med ditt nuvarande kakel behöver du inte riva ner det och sätta upp ett nytt. Utan köp istället kakel klistermärken. Det finns en hel uppsjö av olika färger och mönster att välja mellan. Plus att det är super enkelt att installera på egen hand!

Förändra luckor och lådor

Även om du gillar färgen kan du få till en helt ny look genom att byta knoppar eller handtag. Det kan verka som en liten löjlig grej att göra. Men det gör verkligen stor skillnad för helhetsintrycket av köket.

Du kan hitta mässing kökshandtag till badrum, kök, möbler och mycket mer. Men självklart finns det fler färger än mässig att välja mellan. Kanske är du ute efter silver eller svart färg?

Dekorationer gör den stora skillnaden

Om du har plats i köket borde du verkligen investera i en liten kryddhörna. Där kan du odla dina egna kryddor som sprider en doft av välbehag i hela köket. Plus att gröna växter retar aptiten samt ger köket en fräsch look.

Köp nya kökshanddukar och ugnsvantar. Investera även i nya gardiner om köket har ett fönster. Textilier ger ett ombonat utseende och mjukar upp hela intrycket av köket.

Sist men inte minst

Se över belysningen i köket. Finns det både mysbelysning och stark belysning? Genom att ha flera olika punkter med ljus i köket kan du skapa den stämning du vill åt. Oavsett vilken det är!

DELA