Letar du efter rätt inne- eller utebelysning? Vi har tipsen!

0
17

This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Allt fler lampor och ljuskällor, som glödlampor och halogenlampor håller på att fasas ut samtidigt som LED-belysning blir allt mer populär. Med LED minskar du din energiförbrukning samt njuter av ljuskällor som varar väldigt länge och är helt flimmerfria.

Trend

Trenden för armaturer går mot hållbara, rättvisa och miljövänliga produkter. Armaturer med energibesparande LED-teknik och tillverkade av förnybara eller återvinningsbara råvaror präglar vår inredning just nu. Det är LED lampor i en mängd olika varianter som är det trendmässiga.

Innetrender

En innetrend just nu när det gäller LED lampa är fransk sommarstugestil. De som gillar det klassiska men samtidigt det snygga och mysiga kommer inte att kunna ignorera denna belysningstrend. Nyckeln till stilen: tygskuggan – helst i varma, jordnära nyanser av beige, brunt och äggskal. En annan innetrend är konst i sig. Lampor som teatraliskt belysningstrend. Formgivarna går hela vägen med dessa belysningsskapelser och införlivar nästan konstnärliga, skulpturliknande tendenser som tar över rummet även i dagsljus. När ljuset lyser på kvällen visar det upp ett

https://www.lampornu.se/led-lampor

ljusspel och reflektioner som förtrollar oss och fördjupar hela interiören i en extraordinär känsla. En sista trend inomhus är lampor gjorda av bambu, trä och japanskt papper. Vi för då in känslan av Asien i inredningen. Förutom harmoniskt vackert ljus ger trenden också lugn och ro.

Utetrender

När det gäller utomhus finns det en tydlig trend kring själva valet av ljuskälla, LED strålkastare.

Dessa strålkastare är en energisnål belysning anpassad för utomhusmiljöer som trädgårdar, parker, fasader, skyltar, garage, byggarbetsplatser och sportfält. LED strålkastare har flera fördelar jämfört med konventionella strålkastare. LED versioner är mycket mer energieffektiva. Med dem kan du spara upp till mer än 80% av dina energikostnader! Livslängden är dessutom betydligt längre och på så sätt sparar du inte bara energi, utan även kostnader för utbyte och underhåll. 

DELA