Kökskniv och torktumlare – två saker för en effektivare vardag

0
379

This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

En ordentlig och vass kökskniv gör matlagningen så mycket enklare. Även om kökskniven har funnits länge är de stor skillnad på en bra och en mindre bra kniv för matlagning. Skillnaden mellan en kökskniv och andra saker i köket är att kökskniven används i princip varje dag – oavsett vad, hur avancerad eller hur mycket mat du lagar.

Köp få knivar men av hög kvalitet

Det är lätt att hamna i fällan att köpa en massa olika knivar för respektive ändamål. För det finns verkligen knivar till allt! Brödknivar, fruktknivar, ostronknivar, köttknivar och mycket mer. Att ha en kniv till varje måltid eller råvara är överflödigt. Satsa istället på att införskaffa ett litet antal knivar men av hög kvalitet – ofta räcker mellan 3-5 knivar i köket.

Kvalitetsknivar från Cibumic.se

En bra plats att hitta köksknivar av hög kvalitet på är på Cibumic.se. En dansk återförsäljare som även säljer sina kvalitetsknivar till svenska kunder. På deras hemsida ser du deras stora utbud men även tillbehör till knivar såsom magneter, slipstenar, skärpstål etc.

Torka kläder snabbare med en bra torktumlare

Nästa pryl i hemmet som är tidssparande är torktumlaren. En torktumlare torkar kläderna betydligt snabbare och är enklare än att hänga tvätt som du säkert redan vet. Men skillnaden är att dagens torktumlare är så mycket effektivare, smartare, mer energisnåla och starkare än torktumlare var för bara några år sedan.

Dagens torktumlare är snällare mot kläderna

Slipp oroa dig för att kläder förstörs i torktumlaren – de absolut flesta modellerna idag är skonsamma och snälla mot kläderna så du slipper kläder som krymper. Torktumlare finns också i många olika storlekar med olika kapacitet beroende på hushållets storlek. Ett tips när du köper en torktumlare är att första titta på hemmets behov och storleken på tvättrummet. Det är onödigt att köpa en för stor torktumlare medan en för liten gör torkningen ineffektiv.

test-torktumlare.se kan du jämföra olika torktumlare och hitta den som passar just dig bäst.

DELA