Inred hallen på bra sätt

0
386

This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Hallen är det första som möter en då man kliver in genom ytterdörren. Det gäller att ha en hall som är både vacker och funktionell. En mycket viktig sak att ta tag i, det är förvaringen. Det kan annars snabbt bli kaos i hallen, oavsett hur stor eller liten hall du har. Du bör börja med att planera din hall och det med ett helhetsgrepp. Fundera på hur du ska få bort alla saker från golvet. Var vill du att jackor, mössor, skor och annat ska förvaras och var vill du lägga nycklar och ställa paraplyet? Fundera på om det finns utrymme för att gömma undan saker och i så fall vad och var. Kanske du har andra förvaringsutrymmen eller går det bygga en förvaring under en trappa? Allt handlar ju som sagt om hur stor plats du har i hallen, vad du kan göra med den och vad du kan ha i den.

Bra inredning för hallen

Stilen på hallen, den kan du sätta din personliga prägel på. Kanske matcha det med din övriga stil i hemmet. Golvet är viktigt att tänka på, satsa gärna på sten eller klinker, då det är lättast att hålla rent. Det är även viktigt att ha bra belysning i hallen då du ska klä på och av dig. Övrig tid fungerar det bra med stämningsbelysning. Sedan var det ju det där med förvaring. Du kan satsa på hylla med krokar hall, skohyllor, avlastningsbord och så vidare. Det kan vara smart att ha både öppen och dold förvaring. Se till att mäta hallen så att du kan använda ytan på ett kvadratsmart sätt. Tänk även på att om det finns barn i familjen att det finns bra lösningar för dem. Som krokar för kläder i rätt höjd, så att de själva kan hänga av sig och ta på sig.

DELA