Ge din hund mat från Arion

0
1657

This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Arion är ett hundfoder märke som har hundmat i flera olika smaker, för olika åldrar och i olika storlekar på förpackningen. Du kan välja på 12 eller 7.5kg säckar.

Arion har delat in sin hundmat i tre olika huvudgrupper:
• Arion Premium hundfoder
• Arion Health & Care hundfoder
• Arion Premium spannmålsfritt foder

Om du väljer Arion hundfoder för vuxna hundar så finns det bland annat med kyckling och ris och det är speciellt framtaget för att kunna täcka stora, vuxna hundars energibehov. Den har en unik sammansättning av fodret och stöttar ledernas funktion för att optimera din hunds lycka och livskvalitet. Det fodret är även glutenfritt.

Har du en hund med känslig mage så väljer du istället Arion Digestive Sensibility hundmat som är från 12 månader.

För en del hundar har ett mycket känsligt matsmältningssystem och drabbas därför återkommande eller konstant av matsmältningsproblem. Om tarmens funktion och struktur är nedsatt eller satt ur funktion har detta en negativ inverkan på hundens immunförsvar och välbefinnande. Tarmsystemet är immunförsvarets största organ och kan bli hjälpt med lämpligt foder. Matsmältningen kan därmed regleras och arbeta effektivt igen.

ARION Digestive Sensibility innehåller balanserade mängder av olika fiber (t.ex. skal av Psyllium frö) för att reglera matsmältningen. Matsmältningsorganens hälsa stimuleras genom att lägga till manna-oligo-saccharides (M.O.S), fructo-oligo-saccharides (F.O.S), bentonit och ß-glukaner. Dessa komponenter fungerar tillsammans och stimulerar tillväxten av goda bakterier. De minskar också uppbyggnaden av patogener och andra skadliga ämnen på tarmväggar och stärker dess motstånd. Detta säkerställer en frisk tarmflora och minskar matsmältningsorganets känslighet. Alla ingredienser är mycket lättsmälta för att minimera påfrestningarna på matsmältningsorganen.

Så vare sig du har en valp, en vuxen hund, en frisk hund eller en hund ned känslig mage så finns det ett foder som passar just din hund hos Arion.  Om du känner dig osäker på vilken sort du ska välja så kan du rådfråga butikens kunniga personal.

 

 

 

 

 

DELA