Förvara dina skor på smart sätt

0
170

This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Oavsett om du har ett par eller tio så är det bra att ha bra förvaring för dem. Det vanligaste är att ha någon form av skohylla i hallen. Idag finns det många olika modeller att välja mellan. Ett bra sätt är att välja en vägghängd skohylla. En skohylla vägghängd gör att du sparar plats. Du slipper ha en skohylla stående på golvet. Det passar om du har en mycket trång hall eller helt enkelt känner att du vill ha en luftig känsla genom att ha det helt tomt på golvet.

Förvaring av skor

De skor du använder ofta är ju bra att ha i hallen. Det på en skohylla eller i en garderob. Är det däremot så att du vill ställa undan sommarskorna eller vinterskorna för säsongen är det smart att ha separat förvaring för dem. Se till så att du förvarar de skor du inte använder på en plats som är mörk samt att det är torrt. Det räcker oftast att ha dem i en garderob hemma. Har du inte plats för det, så kan det vara smart med ett varmförråd. För att behålla formen på vissa skor, satsa på skoblock. För stövlar kan du satsa på stövelstöd.

Satsa på snygg skohylla

En skohylla i hallen gör att du snabbt kan få tag på de skor du ska ha på dig. Sedan är det bra att ha en skohylla för alla skor så att de inte står huller om buller på golvet, så att man riskerar att snubbla på dem. Om du har en stor hall eller inte avgör ofta vad för slags skohylla du bör välja. Om du vill ha gott om plats på golvet är det bra att satsa på en skohylla som du hänger på väggen. Sen finns det ju snygga du ställer på golvet med, om du föredrar det.

DELA