Annorlunda tidningsställ

0
1244
Annorlunda tidningsställ

This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Prenumererar du på en tidning eller ett magasin som kommer i brevinkastet varje månad. I så fall är du säkert redan medveten om problematiken. Stacken med tidningar som har en tendens att bara växa och växa. Eftersom du betalar för att få dem så vill du naturligtvis läsa igenom och spara dem. På så sätt kan du gå tillbaka och bläddra igenom dem igen när du får lust.

Med andra ord vill du inte kasta tidningarna men de ska heller inte ligga framme och stöka och täcka halva vardagsrumsbordet. Därför behöver du ett tidningsställ och det finns flera alternativa varianter att välja bland. Vi har samlat några av dem här så att du kan få lite inspiration. Vilken du väljer beror naturligtvis på hur mycket du vill göra själv och på hur pass kreativ du känner dig.

Den lätta och effektiva

För det första så finns den enkla lösningen. Vid första blick kan den verka tråkigt och likna något som borde hänga i ett väntrum hos tandläkaren (vilket den förmodligen också gör på många ställen). I ett mysigt vardagsrum i ett privat hem kan kontrasten dock fungera riktigt bra. Här har du möjlighet att koordinera färgvalet genom att välja vilka tidningar som står ytterst, så att de matchar resten av färgerna i rummet. Klassisk och närmast industriell broschyrhållare.

 

Gör det själv modellen

När det kommer till den här slags tidningsförvaring så är det närmast bara fantasin som sätter gränser. Vissa lösningar är dock mer kluriga än andra. Den här modellen kräver inte mycket mer än en bit trä, ett par skärp och en kudde. Även om den här modellen inte kräver så mycket, är den ett utmärkt och kreativt sätt att gömma undan tidningarna på. Du ska dock vara uppmärksam på att den inte är så praktisk om du faktiskt vill kunna ta fram och bläddra igenom tidningarna.

DELA